Головна  →  Новини  →  9 вересня 2015

08 вересня 2015 року проведено четверте засідання громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації

08 вересня 2015 року проведено четверте засідання громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації

08 вересня 2015 року у приміщенні Солом’янської райдержадміністрації відбулось засідання громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації за участю представників відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської РДА.

На засіданні громадської ради при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації були розглянуті питання:

- про затвердження планів роботи та складання протоколів роботи комітетів громадської ради на 2015 рік;

- про схвалення рішень, підготовлених відповідними комітетами щодо питань, розглянутих на минулому засіданні громадської ради, а саме: щодо ремонту асфальтного покриття біля будинків та реформування галузі охорони здоров’я м. Києва і Солом’янського району.

Комітетом з питань житлово-комунального господарства, комунального майна, благоустрою та екології громадської ради було озвучено питання щодо організації та участі членів громадської ради у нараді по опалювальному сезону.

Голова громадської ради Петро Шарафетдінов закцентував особливу увагу на участі громадської ради у конференції з питань прав учасників антитерористичної операції, яка відбудеться 10 вересня 2015 року у Центрі дитячої та юнацької творчості.

Про питання щодо впровадження механізму децентралізації в Україні (доручення Адміністрації Президента України від 01.09.2015 №03-01/1860) доповів заступник голови громадської ради Дмитро Оніщенко.

Після засідання громадською радою при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації були напрацьовані відповідні доручення і прийнято рішення щодо проведення наступного засідання громадської ради 06 жовтня 2015 року.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена