Головна  →  Новини  →  1 вересня 2015

Максим Шкуро привітав школярів, освітян і батьків зі святом Першого вересня

Максим Шкуро привітав школярів, освітян і батьків зі святом Першого вересня

Голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Шкуро відвідав свято Першого вересня у школах № 69, №174, №54 та № 52  та привітав школярів, вчителів і батьків з початком нового навчального року. Цього року День знань особливо урочистий. З хвилюванням прийшли до школи разом з батьками 2880 першокласнкиів району. Загалом у закладах освіти навчатимуться 24 890 школярів.

«Це свято — урочисте і хвилююче, адже воно символізує нові починання і прагнення якісних змін. Сьогодні в кожному закладі відбуваються зміни на краще, як і в цілому районі.  Наприклад, у школі № 54 замінили електрощитову, закупили комплекти учнівських меблів. Крім того,  прийнято рішення про заміну вхідної групи на металопластикову за кошти міського бюджету. Багато зробленого ‒ на плечах батьків. І я дякую батькам, які в такий складний час знаходять можливість фінансувати роботи в класах і допомагати навчальним закладам», — зазначив голова Солом’янського району Максим Шкуро.

У школі № 52 з поглибленим вивченням інформаційних технологій навчається понад 800 учнів. До нового навчального року тут зроблено багато, зокрема, замінено вікна на металопластикові на 3 поверсі, придбано 2 комп’ютерні класи, комплект меблів для першого класу, замінено електрощитову за бюджетні  кошти.

Голова району побажав школярам, освітянам, батькам гарного та успішного навчального року. «Зі свого боку, ми будемо робити все, щоб освіта розвивалася та відбувалися зміни в районі. Наприклад, вперше за 50 років капітально ремонтуємо дорослу поліклініку на просп. Комарова, 3, за літо зробили три нових сквери з дитячими майданчиками, зроблено ремонти в понад 260 житлових будинках», — повідомив Максим Шкуро.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена