Головна  →  Новини  →  1 вересня 2015

Солом’янський район став лідером серед інших районів у підготовці до нового навчального року

Солом’янський район став лідером серед інших районів у підготовці до нового навчального року

Солом’янський район став лідером серед інших районів столиці у підготовці до нового навчального року. «За літо закупили комп’ютерну техніку та нові парти, замінили вікна, відремонтували дахи тощо. Крім того, замінили половину харчоблоків у школах. Ми дійсно зробили те, чого не робилося десятки років. Головний результат – умови для навчання дітей стають комфортнішими. На цьому не зупиняємося. З вересня встановлюємо у всіх школах питні фонтанчики, а в дитячих садках – системи для очистки води», ‒ розповів керівник Солом’янського району Максим Шкуро.

Готовність закладів освіти Києва до нового навчального року обговорили заступник голови КМДА Ганна Старостенко під час наради з головами районних державних адміністрацій. Захід відбувся в приміщенні відбудованої школи № 128, що має відчинити свої двері для майже тисячі школярів уже 1 вересня.

«Заклади освіти міста Києва більш ніж на 90% готові до початку нового 2015-2016 навчального року, і навчально-виховний процес у всіх школах міста розпочнеться своєчасно. Міський голова Віталій Кличко особисто контролював, як тривала кампанія з підготовки до нового навчального року. Буквально два тижні тому він провів таку ж нараду та дав низку доручень районам стосовно підготовки до навчального року. Приємно звернути увагу на те, що суттєві зміни відбулися в усіх районах столиці, як в освоєнні коштів, так і у виконанні робіт», – зазначила Ганна Старостенко.

Зокрема, за її словами, значно покращили результати Солом’янський, Шевченківський, Голосіївський, Подільський, Оболонський і Печерський райони.

Водночас, Ганна Старостенко зауважила, що місту є над чим працювати: «Триватиме підготовка до опалювального сезону, перевірятимуться лічильники, системи опалення та індивідуальні теплові пункти. Тому деякі роботи в навчальних закладах можуть здійснюватися, але вони не заважатимуть навчальному процесу».

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена