Головна  →  Новини  →  7 серпня 2015

Напередодні професійного свята Максим Шкуро привітав будівельників району

Напередодні професійного свята Максим Шкуро привітав будівельників району

6 серпня у Солом’янському районі урочисто привітали  з професійним святом будівельників, які завершують реконструкцію дитсадка № 383 на вул. Гарматній, 41.   

Щоденну роботу будівельників і зміни в районі може побачити кожен житель. «Цього літа Солом’янський район перетворився на справжній будівельний майданчик: вже відремонтовано 140 будинків, асфальтуються двори й вулиці, днями відкрили два бювети, встановлюються дитячі майданчики і вже збудовано новий дитячий садочок. Вчора переконався, як злагоджено та ефективно працює на об’єкті команда будівельників. Одночасно понад 160 працівників виконує свою справу, ніхто не сидить без діла. Завдяки професіоналізму будівельників 1 вересня діти прийдуть у красивий та сучасний  садочок», — зазначив голова Солом’янської адміністрації Максим Шкуро.

Подякували за професійну роботу, вручили почесні грамоти й цінні подарунки перший заступник голови Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства Дмитро Андрієвський, голова Солом’янської РДА Максим Шкуро, депутат Київради, директор КП «Житлобудінвест-УКБ» Вячеслав Непоп, директор Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА Олександр Спасибко. До вітань долучилися освітяни, батьки і громадськість.

«Сьогодні ми маємо переконливе наочне свідчення позитивних змін, які відбуваються в Солом’янському районі столиці. Новий, комфортний дитячий садочок №383 став справжнім подарунком для мешканців. 20 років тут стояла будівля, яка не експлуатувалась, і зараз, об’єднавши зусилля нашої команди депутатів Київради, керівництва міської і районної адміністрацій, ми змогли реалізувати цей проект, ‒ зазначив народний депутат УкраїниДмитро Андрієвський.

Від імені батьків майбутніх вихованців будівельникам подякувала мама Наталія Ікбаль.

Про початок робіт шість місяців тому розповів директор КП «Житлобудінвест-УКБ» Вячеслав Непоп: «Пригадую початок цього року, коли ми прийшли оглядати територію дитячого садочка, тут була трава у мій ріст, закинута будова, яка стала притулком для безхатченків, поблизу був смітник і старі гаражі. Завдяки наполегливій щоденній і майже цілодобовій праці нам вдалося надбудувати третій поверх, розширити площі для розміщення дитячих груп, обладнати сучасний спортивний та ігрові майданчики, облаштувати територію».

Центральний вхід у садок передбачається з вулиці Західної. Проїзд по цій вулиці буде заасфальтований до його відкриття. Окрім того, біля дитсадка облаштовно безкоштовну автостоянку. 

Нагадаємо, дитсадок №383 по вул. Гарматній, 41 тривалий час був відомчим закладом, належав ДП «Преса України», згодом був переданий на баланс міста. Реконструкція дитсадка дозволить збільшити кількість груп до 9, причому дві групи будуть ясельні. Ясельні групи матимуть окремий вхід із пандусом.

Відділ дошкільної освіти району  приймає заяви від батьків в цьому комунальному садочку. Садок перебуватиме на балансі міста і не є комерційним. Оплата за садок не відрізняється від оплати за звичайний комунальний ДНЗ. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена