Головна  →  Новини  →  29 липня 2015

Увага! Остерігайтеся шахраїв, які виманюють гроші, пропонуючи страхові послуги!

Увага! Остерігайтеся шахраїв, які виманюють гроші, пропонуючи страхові послуги!

Протягом дня до Департаменту соціальної політики надходять дзвінки від громадян стосовно компенсації витрат на ліки. З їхніх слів, до них телефонувала особа, яка представилась Радченко Раїсою Василівною – співробітницею Департаменту соціальної політики КМДА. Вона пропонувала поновити страховку таким чином:

–  перевести кошти на картку Приватбанку 41494978416080 (Симон Олександр В’ячеславович) у розмірі 5000 грн (п’яти тисяч гривень);

–  Департамент соціальної політики після отримання надходжень буцімто повертає кошти в повному обсязі, залежно від вартості придбаних ліків.

За словами постраждалих від шахрайства, гроші обіцяли повернути в повному обсязі за період недійсності страховки.

Дзвінки до Департаменту продовжують надходити, громадяни дезінформовані та звертаються з проханням повернути їм кошти. Інформуємо, що Департамент соціальної політики КМДА жодних страхових програм не запроваджував.

Просимо киян бути обачливими, перевіряти будь-яку інформацію в офіційних структурах, у жодному разі не перераховувати власні кошти на рахунки невідомих приватних осіб, які пропонують «послуги» від імені міської влади.

Для отримання детальної інформації звертайтеся за телефоном: 408-39-74.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена