Головна  →  Новини  →  20 листопада 2013

У Солом’янському районі нагородили команду переможців з міні-футболу серед студентів ВНЗ

У Солом’янському районі нагородили команду переможців з міні-футболу серед студентів ВНЗ

Кубок голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації з міні-футболу отримала команда Національного технічного університету України «КПІ».

В рамках виконання соціальних ініціатив Президента України, 19 листопада в Центрі фізичного виховання та спорту НТУУ "КПІ" пройшов фінал кубку голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації з міні-футболу. В змаганнях за кубок голови взяли участь команди Національного авіаційного університет, Національного технічного університету України «КПІ», Національної академії внутрішніх справ, Київського національного університету будівництва і архітектури, Державного економіко-технологічного університету транспорту та Державного університету телекомунікацій.

За результатами змагань третє місце посіла команда Національного авіаційного університету, друге місце посіла команда Національної академії внутрішніх справ, а перше місце та Кубок голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації з міні-футболу отримали господарі поля команда Національного технічного університету України «КПІ».

На урочисту церемонію нагородження переможців кубку голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації з міні-футболу Максима Луцького завітав заступник голови Київської міської державної адміністрації, а також віце-президент Національного олімпійського комітету України Віктор Корж.

Після завершення церемонії нагородження всі студенти які прийняли участь у змаганнях продовжили святкування в розважальному центрі «Індіго».

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена