Головна  →  Новини  →  3 липня 2015

У Солом’янському районі стало на один сквер більше

У Солом’янському районі стало на один сквер більше

В середу, 1 липня в Солом’янському районі в присутності місцевих жителів відкрили  оновлений сквер на бульв. Лепсе, 77. Під супровід оркестру Національної академії внутрішніх справ народний депутат України Дмитро Андрієвський та голова Солом’янського району Максим Шкуро урочисто перерізали стрічку.

На захід зібралося багато мешканців району з дітьми. Для малюків та їхніх батьків, які живуть поруч, дитячий майданчик уже став улюбленим місцем для проведення часу.

«Нині сквер отримав новий вигляд. Багато мешканців району зверталися до моєї приймальні та до народного депутата з проханням привести до ладу сквер і встановити дитячий майданчик. Я з приємністю звітую про виконані роботи», - підкреслив Максим Шкуро.

Під час зустрічі мешканці Солом’янського району мали змогу поспілкуватися з керівником району та народним депутатом України.

«Рівно місяць тому, до Дня Києва ми відкрили новий красивий сквер на розі вулиць М. Донця і проспекту Відрадного. Сьогодні тут, на бульварі І. Лепсе, 77, на території площею майже три тисячі квадратних метрів, для солом’янців облаштовано прекрасну зону відпочинку: сучасний дитячий майданчик, паркові зручні лавки, доріжки, висаджено квіти і зроблено газони. На черзі ще декілька оновлених скверів і парк», - зазначив народний депутат Дмитро Андрієвський.

До урочистостей долучилися заступник голови Солом’янської РДА Олена Максимова, представники ЗМІ та громадськість району, а саме: керівники та представники органів самоорганізації населення «Дачі Караваєві» Олена ПапушаСвітлана Кваша від ОСН «Грушківський», Тетяна Фоліна від ОСН «Відрадний» та інші.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена