КМДА Київська міська державна адміністрація


26 червня 2015

25 червня відбулося розширене засідання Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва

25 червня відбулося розширене засідання Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва

25 червня у приміщенні Київського міського будинку вчителя (вул.Володимирська, 57) відбулося розширене засідання Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва.

У засіданні взяли участь голова Київської міської державної адміністрації  Віталій Кличко,  президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах, голова Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва Олександр Осадчий, голова Ради директорів промислових та науково-дослідних підприємств Солом’янського району В’ячеслав Проценко, голови районних в місті Києві державних адміністрацій та керівники промислових підприємств міста Києва.

Одними із основних заходів засідання було проведення виставки конкурентоспроможної продукції промислових підприємств міста Києва та демонстрації фільму «Промисловість міста Києва 2015».

П’ять промислових підприємств Солом’янського району взяли участь у виставці, а саме:

1. ВАТ „Меридіан”

2. ВО „Київприлад”

3. ЗАТ Трикотажна фабрика „Роза”

4. ТОВ „Росток-ЕЛЕКОМ”

5. ПАТ «Завод скловиробів»

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Шкуро особисто презентував промислові підприємства Солом’янського району гостям та учасникам виставки. Підприємства району показали найсучаснішу продукцію, яка виготовляється і гідно представили промисловий комплекс Солом’янського району.

На засіданні були розглянуті проблемні питання функціонування промислового комплексу столиці, про оптимізацію процесу закупівель продукції промислових підприємств головними розпорядниками коштів бюджету міста, про інвентаризацію земельних ділянок промислових підприємств міста. Всі питання направлені на роботу щодо об’єднання діяльності промислових підприємств всіх форм власності для розвитку промислового комплексу столиці та поліпшення соціально-економічного становища в місті Києві.

На засіданні Ради директорів підприємств, установ та організацій міста Києва було підписано Угоду стосовно консолідації зусиль влади та бізнесу щодо розвитку внутрішнього ринку міста Києва.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.