Головна  →  Новини  →  16 червня 2015

16 червня працівники Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації приєдналися до Всесвітнього Дня донора крові

16 червня працівники Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації приєдналися до Всесвітнього Дня донора крові

16 червня в рамках Всесвітнього Дня донора працівники Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації взяли активну участь у процедурі забору крові. Акція ініційована Солом’янською райдержадміністрацією та Солом’янським Товариством Червоного Хреста міста Києва, відбулася в одному з найпотужніших медичних закладів району, який має власне відділення переливання крові – Національний інститут хірургії і трансплантології ім. О. Шалімова НАМН України.

Приклад для інших показав виконуючий обов’язки голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський. Він першим пройшов відповідні медичні обстеження та здав кров для формування резервів,  необхідних для потреб поранених військовослужбовців на Сході України.

В такий спосіб працівники  Солом’янської райдержадміністрації зробили свій внесок, долучившись до такої гуманної та благородної справи – здачу донорської крові.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена