Головна  →  Новини  →  1 червня 2015

До Дня Києва в Солом’янському районі відкрили новий сквер

До Дня Києва в Солом’янському районі відкрили новий сквер

До Дня Києва, 30 травня, урочисто відкрили оновлений сквер на розі вул. Михайла Донця, 1 та проспекту Відрадного в Солом’янському районі столиці.

Під супровід оркестру Національної академії внутрішніх справ відбулося урочисте перерізання стрічки. Почесну місію виконали народний депутат Дмитро Андрієвський, голова Солом’янської РДА Максим Шкуро та депутати Київради Руслан Кисіль і Максим Конобас.

Як розповів очільник адміністрації реконструкція парку розпочалася з того, що до нього звернулися мешканці будинків з проханням вирішити проблеми паркування автомобілів і благоустрою території. «Сьогодні ми бачимо оновлений сквер. Сподіваюсь, що він стане  окрасою для мешканців будинків, які знаходяться поруч. І ще одним комфортним місцем відпочинку для дітей та дорослих. Своєю чергою, ми й надалі працюватимемо над озелененням району. За декілька тижнів ми відкриємо ще один оновлений сквер на бульварі І.Лепсе, 77. Незабаром розпочнеться реконструкція парку «Юність» і двох скверів», — зауважив голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Шкуро.

У сквері облаштували дитячий майданчик, квітник, встановили лави, висадили понад 40 кущів і дерев, облаштували газон площею 2016 кв. м і доріжки площею понад 490 кв. м тощо.

Привітав киян зі святом народний депутат України Дмитро Андрієвський:  «Щиро вітаю всіх киян з Днем міста. В нашому районі існує багато прекрасних традицій: навесні ми збираємося разом і проводимо в парках толоку, прибираємо подвір’я, влітку встановлюємо нові дитячі майданчики, проводимо ярмарки й різноманітні свята. Ми любимо своє місто і робимо все, щоб воно було красивим і комфортним. Сьогодні ми даруємо солом’янцям оновлений, після капітального ремонту, сучасний сквер, який стане родзинкою цієї території».

Для малюків та їхніх батьків, які живуть поруч, дитячий майданчик уже став улюбленим місцем для проведення часу. Мама Тетяна Ніколайчук каже, що тут зручно та комфортно гратися з дітьми та відпочивати. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена