Головна  →  Новини  →  12 травня 2015

У Солом’янському районі відзначили День Перемоги

У Солом’янському районі відзначили День Перемоги

9 травня в парку імені М.Островського відбулися заходи з нагоди 70-річчя Перемоги над нацизмом у Європі.

Урочистості розпочалися з ходи-реквієму та покладання квітів до Солом’янського меморіалу загиблим воїнам під звуки оркестру Національної академії внутрішніх справ.

Керівництво району на чолі з головою адміністрації Максимом Шкуро, разом з ректором Національної академії внутрішніх справ Володимиром Чернєєм, начальником Національного університету оборони Василем Телелимом, ветеранами, представниками громадських організацій, учнями, студентами й жителями району поклали квіти до меморіалу та вшанували пам’ять про загиблих.

Після офіційної частини та покладання квітів до меморіалу, на Повітрофлотському проспекті, який спеціально перекрили, відбувся флеш-моб під пісню «Повертайся, живим!» у виконанні учнів шкіл району.

У заході взяли участь перший заступник голови Володимир Бялковський, заступник голови Олена Максимова, керівник апарату Петро Макаренко, працівники адміністрації, голова Солом’янської районної в м. Києві організації ветеранів Борис Парафейніков, ветерани Другої Світової війни.

Заключним акордом заходу став святковий концерт самодіяльних колективів і відомих виконавців. Також вперше відбувся концерт за участю хорових і духових колективів району.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена