Головна  →  Новини  →  27 квітня 2015

У Солом’янському районі День довкілля відзначили масштабними толоками

У Солом’янському районі День довкілля відзначили масштабними толоками

У суботу, 25 квітня, у Солом’янському районі відбулися численні суботники в чотирьох парках, біля навчальних, медичних закладів, підприємств, установ, організацій. Понад 12 тисяч солом’янців разом робили район чистішим і зеленішим. За один день висадили 505 дерев і 1495 кущів. Прибирали зелені зони від сміття, вивозили гілля та колоди зрізаних дерев, встановили лави, впорядковували  території парків і скверів. Навели лад на спортивних та дитячих майданчиках, у дворах будинків.  

Солом’янці взяли участь у прибиранні та благоустрої Ландшафтного парку. Підтримав проведення суботника депутат Київської міської ради Микола Негрич. Разом із головою Солом’янської адміністрації Максимом Шкуро висадили дерева в парку.

Працівники Солом’янської адміністрації долучилися до прибирання парку «Супутник». У парку «Відрадний» висаджували кущі, дерева та прибирали територію від сміття. До прибирання приєднався колектив Міністерства екології та природних ресурсів України на чолі з міністром Ігорем Шевченком.  Працівники митниці прибрали захисну смугу на бул. І. Лепсе.

Загалом понад 12 тисяч солом’янців взяли участь у толоках. Понад 3 480 учнів, студентів, педагогічних працівників із  116 закладів освіти, 1460 людей із КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району», понад 1000 працівників з 25 медичних закладів, 1300 працівників із КП УЗН району. Загалом у прибиранні взяли участь представники 178 підприємств, установ, організацій району.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена