КМДА Київська міська державна адміністрація


17 квітня 2015

В районному управлінні Пенсійного фонду відбулася Великодня виставка

В районному управлінні Пенсійного фонду відбулася Великодня виставка

Минулого тижня в приміщенні управління Пенсійного фонду України в Солом’янському районі було презентовано  виставку творчих робіт працівників управління та їх рідних для колег і відвідувачів. 

До Великодніх свят в управлінні відбулася виставка творчих робіт працівників управління та їх рідних для колег і відвідувачів.

Серед робіт були представлені роботи виконані в техніці «квілінг», писанки воском, аплікації, молюнки (пензлем  і пальчиками), паперові екібани, а також об’ємні фігурки з паперу.

Більшу частину робіт, на заході, становили писанки, виготовлені з дерева та шкаралупи. Тут були представлені не лише традиційні писанки, на одній з робіт зображено  молодого Тараса Шевченка, ще на двох – пасхальні мотиви, а одне – прикрашене в техніці «квілінг».

Досить незвичною була робота однієї з учасниць виставки. Вона виготовила «тримачі» із серветок для писанок у вигляді кроликів.

Після завершення заходу, який відвідало понад 50 гостей, всі учасники виставки одержали солодкі заохочувальні подарунки.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.