Головна  →  Новини  →  27 березня 2015

Відбулась зустріч рятувальників Солом'янського району з представниками закладів культури району

Відбулась зустріч рятувальників Солом'янського району з представниками закладів культури району

27 березня в приміщенні Центральної бібліотечної системи Солом'янського району відбулась зустріч з представниками закладів культури району. Поспілкуватися з рятувальниками прийшли представники бібліотек, музичних та художніх шкіл, театрів та клубних закладів.

На початку зустрічі рятувальники привітали працівників театрів з "Міжнародним днем театру" після чого перейшли до більш серйозних тем.

Учасники зустрічі обговорили питання пожежної безпеки в закладах культури та нагадали основні протипожежні заходи, яких слід дотримуватись. Рятувальники показали присутнім фільм, в якому демонструється процес виникнення і поширення пожежі, наголосивши при цьому, що в таких приміщеннях як бібліотека, де є багато легкозаймистих матеріалів, вогонь поширюється набагато швидше, знищуючи все на своєму шляху. Рятувальники ознайомили учасників з елементарними заходами, які допоможуть запобігти пожежі та правилами поведінки у разі її виникнення.

Також навчили користуватися первинними засобами пожежогасіння, а наприкінці зустрічі роздали повчальні листівки з відповідним змістом.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена