Головна  →  Новини  →  7 листопада 2013

Київ відзначив 70-у річницю визволення від німецько-фашистських загарбників

Київ відзначив 70-у річницю визволення від німецько-фашистських загарбників

6 листопада 2013 року Київ відзначив 70-у річницю визволення від німецько-фашистських загарбників.

Президент України Віктор Янукович разом із ветеранами вшанував пам’ять воїнів, які загинули у Великій Вітчизняній війні. Глава держави поклав квіти до могили Невідомого солдата в парку Вічної Слави.

В урочистостях також узяли участь Президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко, Прем’єр-міністр Микола Азаров, Голова Верховної Ради Володимир Рибак, голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк, члени Кабінету Міністрів, громадськість.

Більше тисячі солом’янців на чолі з головою Солом’янської райдержадміністрації Максимом Луцьким також прийшли вшанувати героїв до парку Вічної Слави. Серед них – голова громадської ради Дмитро Оніщенко, голова районної організації ветеранів Борис Парафєйніков, керівники та представники підприємств, установ, організацій району.

Загалом участь в урочистому покладанні квітів разом з керівництвом країни та міста взяли понад 30 тисяч киян та гостей столиці. Багатотисячна колона рухалася від станції метро «Арсенальна» до парку Вічної Слави з квітами та символікою свята – 70-ої річниці визволення Києва від фашистських загарбників.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена