Головна  →  Новини  →  25 березня 2015

Киянам провели безкоштовне флюорографічне обстеження в Солом’янському районі

Киянам провели безкоштовне флюорографічне обстеження в Солом’янському районі

До Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, 24 березня, в Солом’янському районі перевіряли легені. В КНП «Консультативно-діагностичний центр», що знаходиться на Гарматній, 36 і чотирьох філіях, Центру пройшли флюорографічне обстеження близько 400 киян і жителів області. Відвідувачі проконсультувалися з лікарями щодо стану свого здоров’я та мали змогу здати загальний аналіз крові.

«Метою акції є передусім попередження такого складного захворювання як туберкульоз і привернення уваги киян до цієї проблеми. Тому Солом’янська адміністрація ініціювала в цей день безкоштовне флюорографічне обстеження», — розповів перший заступник голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський, який теж перевірив разом з солом᾿янцями стан свого здоров’я. За його словами, такий захід буде не останнім, адже попередити хворобу та виявити її на ранній стадії легше, ніж згодом лікувати.

Цього ж дня в «Консультативно-діагностичному центрі» відбулася зустріч з Головою фундації Громадський рух «Українці проти туберкульозу» Віталієм Руденко. У холі медичного закладу було представлено художні роботи, присвячені темі туберкульозу та здорового способу життя,  учнів шкіл Солом’янського району.

Кияни відзначили високий рівень організації заходу та подякували медикам за роботу.

Як пройшов День боротьби з туберкульозом у КНП «Консультативно-діагностичному центрі» дивіться у сюжеті телеканалу «Київ».

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена