Головна  →  Новини  →  12 березня 2015

Керівник району Максим Шкуро взяв участь у засіданні Ради директорів промислових і науково-дослідних підприємств Солом’янського району

Керівник району Максим Шкуро взяв участь у засіданні Ради директорів промислових і науково-дослідних підприємств Солом’янського району

11 березня відбулося засідання Ради директорів промислових та науково-дослідних підприємств Солом’янського району. У обговоренні розвитку промисловості району та питань енергоефективності взяли участь народний депутат України Дмитро Андрієвський, голова Солом’янської райдержамінстрації Максим Шкуро.

«Ми запросили до участі не лише керівників промислових підприємств, але й представників освітянської сфери та комунальних підприємств, адже в умовах економії, питання енергозбереження для усіх бюджетних організацій є завданням номер один. Тому використання сучасних технологій є надзвичайно важливим для зниження собівартості оплати за енергоресурси, і ці кошти можна спрямувати на вирішення важливих проблем, — зауважив керівник району Максим Шкуро.

Ключовими питаннями порядку денного стали підсумки роботи промислового комплексу Солом’янського району в 2014 році, енергоефективність і термомодернізація будівель,  сертифікація підприємства і просування товарів на ринки ЄС та інших країн тощо. Про результати роботи в минулому році поінформував голова Ради директорів промислових та науково-дослідних підприємств Солом’янського району м. Києва, голова правління ВАТ «Меридіан» В’ячеслав Проценко.

Про підвищення енергоефективності підприємств, установ та організацій Солом’янського району поінформував директор ДП «Науково-дослідний інститут будівельних конструкцій»Геннадій Фаренюк.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена