Головна  →  Новини  →  11 березня 2015

Максим Шкуро взяв участь у Координаційній нараді з питань стану боротьби із злочинністю та корупцією в Солом’янському районі

Максим Шкуро взяв участь у Координаційній нараді з питань стану боротьби із злочинністю та корупцією в Солом’янському районі

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Шкуро взяв участь у Координаційній нараді з питань стану боротьби  з злочинністю та корупцією в Солом’янському районі, яка відбулася в районній прокуратурі.

Серед ключових завдань співпраці районної влади та правоохоронних органів у Солом’янському районі, керівник адміністрації  назвав мінімізацію проблем із заборгованості з заробітної плати, виконання планів мобілізації та поставки техніки до зони антитерористичної операції.

Голова району Максим Шкуро звернув увагу на необхідність посилення співпраці з правоохоронними органами щодо боротьби із стихійною торгівлею. За його словами, в районі є успішний досвід ліквідації незаконної торгівлі на вул. Антонова, вул. Механізаторів, біля лінії швидкісного трамваю. Цей позитивний досвід потрібно поширювати на вул. Кривоноса, площу Космонавтів, вул. Єреванську та інші, де ці проблеми не вирішені.

Щодо діяльності в антикорупційній сфері, за словами Максима Шкуро, доцільно проводити більше роз’яснювальної роботи спільно з правоохоронними органами та поширювати методичні  матеріали  для пояснення змін у законодавстві.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена