Головна  →  Новини  →  6 березня 2015

На початок березня демонтажними групами КП «Київблагоустрій» з вулиць Солом'янського району прибрано десятки самовільно встановлених МАФів

На початок березня демонтажними групами КП «Київблагоустрій» з вулиць Солом'янського району прибрано десятки самовільно встановлених МАФів

На початок березня демонтажними групами КП «Київблагоустрій» з вулиць столиці прибрано близько 260 самовільно встановлених комерційних тимчасових споруд (МАФів). А з урахуванням подібної роботи райдержадміністрацій, взагалі понад 300.

За словами директора КП «Київблагоустрій» Івана Кліпи, після тотального зачищення Печерського району від незаконних комерційних кіосків, поточний план демонтажу скориговано. Зокрема, планове порайонне прибирання МАФів буде продовжено десь з травня, а поки насамперед прибирають найбільші скупчення самовільно встановлених ларьків.

«Зараз ми займаємось основними «МАФовими пухлинами» Києва. А після проведення весняного тендеру на залучення додаткових демонтажних потужностей, ми розраховуємо значно збільшити темпи прибирання самовільно встановлених кіосків», – прокоментував Іван Кліпа.

За даними Департаменту міського благоустрою, наприкінці лютого та на початку березня найбільший обсяг демонтажних робіт припав на Чоколовський бульварПовітрофлотський проспект, а також навколо станцій метро «Політехнічний інститут».

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена