Головна  →  Новини  →  6 березня 2015

Серед переможниць конкурсу «Киянка року» — дві представниці Солом’янського району Наталія Доротько та Світлана Остапець

Серед переможниць конкурсу «Киянка року» — дві представниці Солом’янського району Наталія Доротько та Світлана Остапець

Днями у Київському міському Центрі роботи з жінками нагородили переможниць міського конкурсу «Киянка року» до Міжнародного жіночого дня. Серед лауреатів — дві представниці Солом’янського району Наталія Доротько та Світлана Остапець. До речі, Солом’янський  район єдиний, що має двоє переможців.

Заступник начальника управління справами адміністрації та соціальної діяльності Державного підприємства «Завод 410 цивільної авіації» Наталія Доротько, яку рекомендувала Спілка жіночих організацій Солом’янського району перемогла в номінації «Гордість промисловості».

У новій  номінації конкурсу  «Жінка в Збройних Силах України  кращою визнано Світлану Остапець, завідувачку методичним кабінетом науково-методичного центру організації освітньої діяльності Національного університету оборони України. Для участі в конкурсі Світлана Іванівна була номінована  Спілкою жінок міста Києва.

13-х жінок-переможниць у різних номінаціях нагородили дипломами та вручили головний символ — «Ніку». Конкурс уже проводиться дев’ятий рік поспіль. Щорічно Програма «Киянка року» збирає кращих представниць різних сфер, які не залишаються осторонь суспільних проблем і чужої біди, беруть активну участь у громадському житті столиці та досягли значних успіхів у професійній діяльності. Цьогоріч формат проведення заходу змінився, зважаючи на події, які відбуваються в державі. Так, церемонія нагородження відбулася під девізом «Жінки за мир». Цьогоріч додалися такі важливі номінації, як «Жінка в благодійній діяльності», «Жінка у Збройних силах України».

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена