Головна  →  Новини  →  17 лютого 2015

Передача гуманітарної допомоги для військових 101-ї окремої бригади охорони Генштабу ЗСУ в Києві

Передача гуманітарної допомоги для військових 101-ї окремої бригади охорони Генштабу ЗСУ в Києві

За ініціативи та підтримки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максима Шкуровідбулася передача гуманітарної допомоги для військових  101-ї Окремої бригади охорони Генерального Штабу Збройних Сил України.

Співробітники адміністрації купили дизельний генератор, набір інструментів для ремонту техніки, продукти харчування та засоби гігієни. 5 спальних мішків передали студенти вищих навчальних закладів району. 36 сотня самооборони Майдану зібрала продукти харчування.

«Ми обирали такі інструменти, які будуть в нагоді нашим військовим. Вибір зупинили на якісному дизельному  генераторі. Коли в магазині дізналися з якою метою його купуємо, то для нас зробили суттєву знижку. Ціну знизили з 20 тис. до 15 тис. гривень. Також придбали інструменти для ремонту техніки», ‒ розповів керівник району Максим Шкуро. За словами голови адміністрації, благодійні акції в районі стали уже доброю традицією, завдяки  активній участі громадськості Солом’янки вдається збирати  допомогу для військових.

У коробках були і жовто-блакитні обереги, малюнки, зроблені дітьми та книги, зібрані бібліотеками району та працівниками Солом’янської адміністрації. Ініціативу підтримали заклади торгівлі району, благодійні та громадські організації, які також надали продукти харчування, засоби гігієни.

Від народного депутата України Дмитра Андрієвського, депутатів Київської міської радиРуслана Кисіля та Миколи Негрича військовим передали 5 укомплектованих ліками медичних аптечок.

За словами старшого лейтенанта окремої бригади Максима Максименка така допомога, моральна й матеріальна підтримка дуже важлива для військових.

Участь у передачі взяли керівник Солом’янського району Максим Шкуро, тимчасово виконуючий обов’язки заступника командира 101 бригади охорони по роботі з особовим складом, майор Андрій Митченко, старший лейтенант Максим Максименко, представники громадськості району та працівники адміністрації, студенти навчальних закладів.

Фотогалерея 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена