Головна  →  Новини  →  16 лютого 2015

У Солом’янському районі вшанували воїнів-інтернаціоналістів і родини загиблих

У Солом’янському районі вшанували воїнів-інтернаціоналістів і родини загиблих

У Солом’янській райдержадміністрації відбулися урочистості До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав У війні в Афганістані взяло участь понад 1,5 тисячі військових із Солом’янського району, не повернулося 15 бійців. На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів.

Голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Шкуро висловив слова подяки присутнім у залі військовим-афганцям, родинам загиблих і привітав з цим особливим днем. «Ті, хто мав досвід Афганістану сьогодні допомагають впоратися з тими труднощами, перед якими стоїть Україна, не залишаються осторонь участі в антитерористичній операції та допомоги військовим.  Для нас важлива – ваша участь, порада та патріотизм. Адже з таким духом, вірою, і силою патріотизму Україна подолає усі перешкоди», ‒ зазначив керівник району.

Родинам загиблих від імені народного депутата України Дмитра Адрієвського вручили матеріальну допомогу. Також привітали ветеранів зі святом, вручили допомогу, грамоти й медалі керівник благодійного фонду «Солом᾿янка» Петро Шарафетдінов, голова Київської міської спілки ветеранів Афганістану Микола Гончаренко, голова Солом’янської районної спілки ветеранів Афганістану Марія Юрченко.

Відео

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена