Головна  →  Новини  →  6 лютого 2015

У Солом’янській адміністрації відбулася апаратна нарада

У Солом’янській адміністрації відбулася апаратна нарада

Питання організації якісного надання адміністративних послуг жителям району, оптимізація структури управління житлово-комунальним господарством Солом’янського району стали  предметом обговорення на апаратній нараді.  Керівник району Максим Шкуро звернув особливу увагу на питання забезпечення безпеки громадян, захисту найважливіших об’єктів району та проведення четвертої хвилі мобілізації.

Участь у засіданні взяли керівництво адміністрації, керівники та працівники структурних підрозділів, представники територіальних підрозділів міністерств інших центральних органів виконавчої влади. Активну участь у заході взяли депутати Київської міської ради Андрій Андрєєв і Олег Костюшко.

Про підсумки роботи Центру надання адміністративних послуг Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації за 2014 рік, пріоритети роботи та проблемні питання поінформував керівник апарату Петро Макаренко. За словами керівника апарату,  серед ключових завдань - безумовне виконання ЗУ «Про адміністративні послуги» усіма суб’єктами, продовження роботи з нормативного регулювання надання адміністративних послуг, створення територіальних підрозділів ЦНАП, децентралізація послуг тощо.

Начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ігор Андріянов окреслив результати роботи сфери та процеси реорганізації.  

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Ткач доповів з питання «Про безпеку громадян та захист найважливіших об’єктів інфраструктури Солом’янського району міста Києва».

Про благодійні акції, участь громадськості Солом’янського району  в наданні допомоги військовим, учасникам АТО поінформувала в.о. начальника відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Тетяна Кулікова.

Про організацію та проведення в Солом’янському районі четвертої хвилі мобілізації розповівМикола Свинарчук, завідувач сектору з питань оборонної та мобілізаційної роботи Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. За його словами, під час четвертої черги мобілізації у Солом’янському районі має бути призвано 374 військовозобов’язаних.

За результатами наради, відповідальні структурні підрозділи райдержадміністрації отримали відповідні доручення щодо вирішення проблемних питань і організації належної роботи. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена