Головна  →  Новини  →  5 лютого 2015

Відбулося засідання Комісії з питань надзвичайних ситуацій

Відбулося засідання Комісії з питань надзвичайних ситуацій

У зв’язку із ускладненням погодних умов сьогодні відбулося позапланове засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації. Питання порядку денного: «Про вжиття заходів підприємствами, установами та організаціями розташованими на території району щодо забезпечення безпечної життєдіяльності населення, функціонування господарства Солом’янського району в умовах ускладнення погодних умов та випадання великої кількості снігу». 

Засідання проходило під головуванням виконуючого обов’язки першого заступника голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації – голови Комісії ТЕБ та НСВолодимира Бялковського.  

У засіданні комісії взяли участь члени комісії ТЕБ та НС Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації, представники Солом’янського РУГУ ДСНС України у м. Києві, ДАІ РУГУ МВС України в м. Києві.

На Комісії були заслухані доповіді начальника відділу з питань надзвичайних ситуаційАнатолія Ткача, радника голови Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Володимира Половинко, начальника управління житлово-комунального господарства Ігоря Андріанова, начальника КП ШЕУ Солом’янського району Ігоря Легана, директора КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Володимира Радика, начальника управління освіти Олени Заплотінської, начальника відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Ірини Кустової, начальника управління охорони здоров’я Петра Клименка, керівників структурних адміністрації щодо проведення заходів для забезпечення життєдіяльності населення, функціонування господарства Солом’янського району в умовах ускладнення погодних умов  та випадання великої кількості снігу.

За наданою інформацією для прибирання території Солом’янського району від снігу задіяні понад 1000 працівників підприємств, установ та організацій району, 63 одиниці  снігоприбиральної техніки та малої механізації, розкидано понад 300 тон піскосоляної суміші для вжиття термінових заходів для забезпечення життєдіяльності  населення та безперебійного функціонування господарства Солом’янського району столиці.

Відповідно до протоколу засідання комісії з питань ТЕБ та НС на контролі у відповідальних підрозділів адміністрації  залишаються питання:

1. Забезпечення прибирання комунальними підприємствами житлового фонду прибудинкових територій, тротуарів, між квартальних і  міжбудинкових проїздів від снігу і накриження, посипання пішохідних тротуарів соляною сумішшю.

2. Першочергового прибирання в період снігопаду та ожеледиці проїжджої частини вулиць з важкими умовами руху, головних магістралей та вулиць району.

3. Забезпечення належного рівня безпеки біля шкіл і дитячих садків, прибирання закріплених територій від снігу, ожеледі та проведення посипання піском території біля входів та тротуарів навколо навчальних закладів.

4. Забезпечення прибирання закріплених територій закладів охорони здоров’я від снігу, ожеледі, безпечний прохід хворих до медичних закладів та безпечного під’їзду автомобілів швидкої допомоги від головного в’їзду до приймального відділення лікарень.

Забезпечення працівниками ДАІ РУГУ МВС України в м. Києві дотримання посиленого контролю за дорожнім рухом, створення безпечних умов  для безперешкодного пересування снігоприбиральної техніки, аварійних бригад і спеціалізованих формувань, задіяних для прибирання снігу та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена