Головна  →  Новини  →  2 лютого 2015

В бібліотеці імені М.Реріха відбулася зустріч «Гайдамак» з учнівською молоддю

В бібліотеці імені М.Реріха відбулася зустріч «Гайдамак» з учнівською молоддю

Серед нас є люди, які мають особливий дар – дар музикою, піснею, словом проникати в серця тисяч і мільйонів людей, стимулювати їх до самоідентифікації, дарувати відчуття гордості за свою історію, народ і країну. Такими є «Гайдамаки», і таким є лідер гурту Олександр Ярмола.

29 січня, в день, коли країна вшановувала пам'ять Героїв Крут, в бібліотеці імені М.Реріха відбулася зустріч «Гайдамак» з учнівською молоддю. Країна змінюється, наша молодь потребує нових міфів, красивих легенд, потребує схожості на героїв і самих героїв.  Роль людей культури, публічних медійних осіб тут є величезною. Адже саме вони формують той пласт, ту культурну платформу, спираючись на яку, суспільство може побудувати дуже сильну державу.

Зараз, у важкі часи, «Гайдамаки» зі своїм народом, вони там, де гаряче, - з перших днів на Майдані, дні з перших на Сході, тур по Україні, - і всюди їх музика, їх пісня, всюди те, що дає сили й натхнення до боротьби, додає мужності й сміливості, вселяє надію й віру в перемогу…

На зустрічі лідер Гурту Олександр Ярмола, гітарист Андрій Слєпцов та автор нової «гайдамацької» пісні «Укроп» Олександр Ткачук, проводячи паралелі часу подій під Крутами і сьогоднішнього дня, говорили, що ми не лише можемо щось змінювати, а ми ті, хто насправді змінює! І що дуже важливо нам зараз перепрограмовувати українське суспільство з комплексу меншовартості на впевненість, що ми сильні й самодостатні, і наша доля – у наших руках!

А на завершення були пісні, такі, від яких «мурашки по шкірі», такі, у яких закодовано справжній козацький дух, такі, що не дадуть нам змарнувати шанс, який дає нам сьогодні Історія!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена