Головна  →  Новини  →  17 січня 2015

Органи влади та громадські організації консолідують зусилля у сфері протидії торгівлі людьми

Органи влади та громадські організації консолідують зусилля у сфері протидії торгівлі людьми

16 січня у приміщенні Солом’янської  районної в місті Києві державної  адміністрації відбулося засідання за «круглим столом» на тему: «Консолідація державних та громадських зусиль у протидії торгівлі людьми».

Під час заходу учасники обговорили механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми у Солом’янському районі м. Києва та шляхи підвищення громадської свідомості щодо запобігання виникненню таких ситуацій.

Заступник очільника району Володимир Бялковський акцентував увагу на важливості профілактики явищ протидії торгівлі людьми, активізації роботи з учнівською та студентською молоддю. Адже вони в майбутньому можуть стати однією з потенційних груп ризику. Тому важливою є інформаційно-просвітницька робота саме з цією цільовою аудиторією. 

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів адміністрації, відповідальні особи за цей напрям роботи, співробітники  сектору боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми та інспектор відділу дільничних інспекторів Солом’янського РУ ГУ МВС України  в м. Києві.

Голова правління громадської організації «Фундація «Гармонізоване суспільство» Наталія Грищенко презентувала проект «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні», що реалізується у місті Києві з листопада 2014 року. Керівник проекту відзначила, що Солом’янський район є одним з лідерів за результатами організації цього напряму роботи, а відповідальні працівники активно долучаються до заходів. Окрім того, співробітниками району було виявлено та доведено до логічного завершення справи встановлення статусу потерпілим від торгівлі людьми двом особам і надано відповідну допомогу.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена