Головна  →  Новини  →  5 січня 2015

4 січня о 18.00 відбувся від’їзд військових у зону АТО та передача гуманітарної допомоги

4 січня о 18.00 відбувся від’їзд військових у зону АТО та передача гуманітарної допомоги

4 січня о 18.00 на території 101-ї Окремої бригади охорони Генерального Штабу Збройних Сил України (на плацу військової частини А-0139) відбувся захід, присвячений від’їзду військовослужбовців в зону АТО та передачею гуманітарної допомоги.

Присутні жінки прикріпили від’їжджаючим в АТО військовослужбовцям патріотичні стрічечки-обереги жовто-блакитного кольору, після чого від імені Солом’янської  райдержадміністрації та громадськості району було передано бійцям благодійну допомогу (теплий одяг, чоботи, рукавиці тощо) - на загальну суму 15 тис. грн. Школярі навчальних закладів району зробили свій внесок - підготували військовим солодкі подарунки, малюнки та виготовлені власноруч поробки.

Від імені Солом’янської райдержадміністрації виступив заступник голови  Володимир Бялковський, який висловив щирі слова вдячності бійцям за відвагу та патріотизм, побажав терпіння, сил та здоров’я і зазначив, що головне завдання – повернутись живими, здоровими і з миром.

У заході брали участь протоієрей Костянтин Лозінський, командир 101-ї Окремої бригади охорони Генерального Штабу Збройних Сил України полковник Микола Швець, військовослужбовці, які проходять службу у вищезазначеній бригаді, разом з своїми родинами, заступник голови Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Володимир Бялковський, заступник керівника апарату Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Валентин Матюхін, керівник ОСН «Комітет мікрорайону «Караваєві дачі» Олена Папуша, керівник ОСН «Комітет мікрорайону «Грушківський» Світлана Кваша, представники ОСН «Комітет мікрорайону «Відрадний», уповноважений представник благодійного фонду «Солом’янка» Петро Шарафетдінов, керівники та представники структурних підрозділів Солом’янської райдержадміністрації та інші запрошені гості.

Настоятель військового храму — духовний наставник бригади протоієрей  Костянтин Лозінський благословив військовослужбовців на ратні подвиги в ім’я захисту незалежності та територіальної цілісності нашої Батьківщини.

Під оплески присутніх, які прийшли вшанувати героїв – мужніх захисників Вітчизни та викликів: «СЛАВА ГЕРОЯМ!», військовослужбовці поїхали захищати кордони на сході нашої суверенної України.

ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена