Головна  →  Новини  →  19 грудня 2014

У Солом’янському районі стартує перший фестиваль новорічного арту

У Солом’янському районі стартує перший фестиваль новорічного арту

На стадіоні Київського національного університету будівництва і архітектури напередодні Дня святого Миколая відбулося неофіційне відкриття фестивалю зимових розваг Kiev Ice Portal. Його першими гостями стали діти-сироти, діти з обмеженими фізичними можливостями, багатодітні сім'ї, діти вимушених переселенців зі сходу. Привітав присутніх із святом Миколая голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Шкуро.

Гості мали змогу побачити креативні експонати виставки. Під час театралізованої інтерактивної програми «Острівець любові та тепла» діти подивилися розважальну програму з казковим сюжетом, грали ігри, водили хороводи і танцювали. Протягом усього дня дітей розважали аніматори та творчі колективи. Крім яскравих емоцій і вражень діти отримали приємні подарунки.

19-го грудня об 11 годині відбудеться офіційний старт фестивалю зимових розваг Kiev Ice Portal, який працюватиме для киян і гостей міста до 31 січня 2015 року. Захід відбуватиметься на стадіоні КНУБА за адресою вул. Освіти, 3.

У перший день фесту гості зможуть побачити програму «Рок Україна» Київського вогняного театру. Відвідувачів чекає парк з 50 снігових і крижаних скульптур від кращих майстрів за умови мінусової температури, новорічні арт-інсталяції, насичена концертна програма, чимало сюрпризів і розваг. У рамках зимового фестивалю заплановані майстер-класи, виставки, конкурси. Також відбудеться змагання за звання найкреативнішої ялинки-2015. Найменших гостей Порталу порадує «Дитяче містечко» з численними гірками та професійними аніматорами. Однією з родзинок заходу стане Книга побажань. Гостям запропонують записати свої побажання в ній. Також їх можна загадати в онлайн-режимі на сайтіwww.kieviceportal.com.ua, на якому можна ознайомитися із програмою фестивалю.

Організатором зимового фестивалю є громадська організація «СОТИ». 

Світлини із сайту КНУБА та ГО «СОТИ»

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена