КМДА Київська міська державна адміністрація


18 грудня 2014

У столиці нагородили кращих спортсменів серед держслужбовців

У столиці нагородили кращих спортсменів серед держслужбовців

16 грудня в колонній залі Київради нагородили переможців V-ої Спартакіади «Праця і спорт ведуть до висот». Активну участь у спортивних змаганнях взяли державні службовці Солом’янської райдержадміністрації та здобули призові місця.

Перший заступник голови КМДА Ігор Ніконов вітаючи переможців, зазначив: «Спорт і здоровий спосіб життя залишається одним із пріоритетів міської влади. Зокрема, на часі залишається облаштування спортивних майданчиків, велотранспортної мережі, відновлення футбольних полів навчальних закладів і багато інших».

Команда Солом’янського району виборола перше загальнокомандне місце з плавання (у складі начальника Відділу (Центру) надання адміністративних послуг Ілони Вінагіної, головного спеціаліста організаційного відділу Олександри Пащенко, головного спеціаліста сектору охорони праці Юрія Шевченка, головного спеціаліста відділу з питань кадрової роботи та державної служби Дмитра Абрамова). Начальник відділу (Центру) надання адміністративних послуг Ілона Вінагіна посіла друге місце в особистому заліку з плавання серед жінок.

Друге місце в командному заліку з шашок здобули головний спеціаліст відділу роботи із зверненнями громадян Людмила Крижанівська та провідний спеціаліст управління з питань надзвичайних ситуацій Олег Крижанівський. Окрім того, Людмила Крижанівська здобула бронзу в особистому заліку з шашок серед жінок.

Оперативний черговий служби оперативного реагування на звернення громадян «05» Ігор Биковський виборов друге місце в особистому заліку з шахів серед чоловіків.

За результатами змагань з кульової стрільби (серед жінок) друге місце в особистому заліку посіла завідувач сектору з питань охорони праці Оксана Римар-Щербина.

Голову профспілкового комітету, заступника керівника апарату Валентина Матюхіна нагородили листом-подякою Київського міського голови за вагомий внесок у розвиток фізкультури і спорту, пропаганду здорового способу життя та організацію Спартакіади.

Спартакіада проходила з січня по жовтень 2014 року. Учасниками змагань стали 598 працівників із 31 організації серед Об’єднання первинних профспілкових організацій Київської міської ради, Київської міської та районних державних адміністрацій. Державні службовці змагалися з восьми видів спорту: шахів, шашок, настільного тенісу, плавання, легкої атлетики, кульової стрільби, футзалу, волейболу. Змагання започатковано у 2005 році.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.