Головна  →  Новини  →  16 грудня 2014

15 грудня в спеціалізованій школі № 115 ім. І. Огієнка діти разом із батьками та вчителями склали святкові посилки українським солдатам до Дня святого Миколая

15 грудня в спеціалізованій школі № 115 ім. І. Огієнка діти разом із батьками та вчителями склали святкові посилки українським солдатам до Дня святого Миколая

15 грудня в спеціалізованій школі № 115 ім. І. Огієнка діти разом із батьками та вчителями склали святкові посилки українським солдатам до Дня святого Миколая.

Школярі власноруч зробили креативне й патріотичне печиво за святковими рецептами, підготували подарунки, листи з побажаннями та малюнками. Зібрані «миколайчики» вручили волонтерам, які передадуть їх на передову солдатам. Під час урочистої миті усі разом виконали гімн України на фоні прапора й виклали відео в спеціальній групі у Facebook з тегом#МиколайчикиДляГероїв.

Організатор і натхненниця акції Ірина Литвин каже, що «енергія дітей здатна творити дива. Адже зроблені з любов’ю подарунки донесуть героям тепло дитячих долонь, а щира віра та підтримка дітей наблизить перемогу України».

Учні 5-В классу школи № 115 підготували вірш, який яскраво ілюструє щире бажання не лише дітей, але й дорослих:

Миколайчики героям
Ми будемо ліпити,
І в молитві щирій
Святителя просити:

«Добрий, мудрий, Миколаю,
Подаруй нам чудо 
Врятуй неньку Україну,
Хай МИР в нас буде!!!

У Києві Всеукраїнська акція «Миколайчики для героїв» стартувала із спеціалізованої 115-ї школи. Далі естафету приймуть навчальні заклади Солом’янського району, столиці та держави. Проведення благодійної акції підтримало Міністерство освіти і науки України, відомі артисти та громадські діячі. Тож вона впевнено крокуватиме далі.

Збір «миколайчиків» не обмежується лише навчальними закладами. Тому організатори та волонтери запрошують долучатися усіх небайдужих до підготовки святкових подарунків українським бійцям.

Із деталями благодійної акції та інформацією щодо її перебігу можна ознайомитися на сторінці групи Миколайчики для героїв у Facebook.

Організатор акції – «Асті Україна». Партнери – Волонтерська організація 4army.com.ua, кулінарна програма «Gourmet з Олексієм Ніловим», Trattoria Pesto Azzurro Kiev, громадські діячі.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена