Головна  →  Новини  →  13 грудня 2014

У приміщенні Солом’янської РДА відбулась ХХII Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: «Актуальні питання серцево-судинної хірургії»

У приміщенні Солом’янської РДА відбулась ХХII Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: «Актуальні питання серцево-судинної хірургії»

12 грудня 2014 року у приміщенні Солом’янської райдержадміністрації відбулась ХХII Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю на тему: «Актуальні питання серцево-судинної хірургії»  за участю  голови Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максима Шкуро, заступника голови райдержадміністрації Володимира Бялковського.

У конференції брали участь: Перший заступник Міністра охорони здоров'я України Василь Лазоришинець, радник Президії НАН України та перший віце-президент НАМН України Юрій Кундієв,  головний позаштатний спеціаліст МОЗ України за спеціальністю «Хірургія серця і магістральних судин у дорослих» Костянтин Руденко, представники 24 кардіохірургічних центрів, співробітники Солом’янської райдержадміністрації.

Очільник району Максим Шкуро виступив з привітальним словом, звернув увагу на економічні питання, подякував за плідну співпрацю між Солом'янською районною в місті Києві державною адміністрацією та Державною установою «Національний Інститут серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова Національної академії медичних наук України»" відповідно до Програми „Серце району" і побажав присутнім успіхів та натхнення у такій потрібній та нелегкій справі.

На конференції розглядались питання про ішемічну хворобу серця; хірургію патології аорти, вроджених вад серця, патології міокарда та шляхи зниження рівня захворюваності на серцево-судинні хвороби.

Під час заходу відбулось  нагородження Медаллю ім. Миколи Амосова: Михайла Зіньковського – завідувача  відділу хірургічного лікування вродженої та набутої патології серця Національного Інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова, доктора медичних наук; Віталія Максименка - доктора медичних наук, заступника директора з наукової роботи Національного Інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова; Олександра Никоненка – керівника Запорізького кардіохірургічного центру; Іллю Ємця - дитячого кардіохірурга, директора науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, доктора медичних наук.

У рамках проведення конференції присутні мали змогу переглянути документальний фільм про життєвий шлях Геннадія Книшова — академіка, директора ДУ «Національний  інститут серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова НАМН України, президента Асоціації серцево-судинних хірургів України, якому 6 серпня 2014 року виповнилось 80 років. Геннадій Книшов виконав понад 5000 операцій на серці.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена