Головна  →  Новини  →  1 грудня 2014

28 листопада 2014 року Київська дитяча музична школа №7 ім.І.Шамо відсвяткувала свій ювілей – 55 років з дня заснування

28 листопада 2014 року Київська дитяча музична школа №7 ім.І.Шамо відсвяткувала свій ювілей – 55 років з дня заснування

28 листопада 2014 року  Київська дитяча музична школа №7 ім.І.Шамо відсвяткувала свій ювілей – 55 років з дня заснування.

Колектив школи  має чим пишатись, адже  за роки існування школу закінчило 2617 учнів, більш ніж 400 випускників школи закінчили музичні училища, консерваторії та працюють не тільки в Україні, а й в багатьох країнах світу. Серед них є лауреати міжнародних конкурсів — це ті виконавці, яких знають і шанують  в багатьох країнах Європи.

Багато випускників школи, здобувши вищу освіту, повернулись до рідної школи викладачами та виховують професійних музикантів та шанувальників музики. Школа має  високі показники творчої діяльності – вихованці  школи є постійними учасниками та переможцями міжнародних, всеукраїнських та міських конкурсах, щорічно  беруть участь в концертах, які проходять в Національній філармонії України.

На свято завітали почесні гості та привітали директора школи – Лойко Аллу Костянтинівну, яка працює в школі 47 років — з них 32 роки на посаді директора та всіх викладачів. Алла Костянтинівна створила міцний колектив однодумців, творчу та по сімейному затишну атмосферу в школі.

Директор Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів департаменту культури — Чуніхіна Ірина Вікторівна у своєму привітанні відмітила професіоналізм колективу, високі досягнення та особисту відповідальність кожного викладача за естетичне виховання молоді.

Грамотами управління культури, туризму та охорони культурної спадщини були нагороджені найдосвідчені викладачі школи. Начальник управління – Максимова Олена Ігорівнавручаючи грамоти висловила щирі поздоровлення з ювілеєм, побажала творчих здобутків, втілення найзаповітніших мрій  та міцного здоров’я. Також святкові промови звучали від колег, колишніх випускників, учнів та працівників школи.

Святковий концерт розпочався фортепіанним дуетом у виконанні директора школи Лойко А.К. та викладача Короп С.П. Протягом всього концерту лунали твори  видатного композитора Ігоря Шамо та інших відомих композиторів. Оркестр духових інструментів, ансамбль скрипалів, зведений хор учнів школи, виконання українських народних та всесвітньо відомих пісень, гра на фортепіано, сопілці та саксофоні зачаровували глядачів своїм професіональним та творчим виконанням.

Завершальним акордом прозвучав гімн школи у виконанні зведеного хору. Слова та музику гімну написали у творчому тандемі викладачі школи. 

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена