КМДА Київська міська державна адміністрація


28 листопада 2014

Дорожня автоінспекція закликає водіїв до пильності на дорогах та радить автолюбителям на зимовій дорозі до дрібниць прораховувати свої дії!

Дорожня автоінспекція закликає водіїв до пильності на дорогах та радить автолюбителям на зимовій дорозі до дрібниць прораховувати свої дії!

В Україну прийшла зима. І саме в цей час зведення ДАІ рясніють повідомленнями на кшталт: «не врахував дорожні та погодні умови, в результаті чого не впорався з кермуванням». Аби запобігти лиху на дорогах, слід уже сьогодні подбати про свого «залізного друга».

Співробітники столичного ДАІ радять передусім замінити літню гуму на зимову, налити у бачок омивача рідину, що не замерзає, перевірити роботу склоочисників. Не варто забувати, що на зимовій дорозі водій до дрібниць має прораховувати свої дії; слід уникати різкого гальмування, а наближаючись до пішохідного переходу, завчасно знижувати швидкість. Аби уникнути ДТП, швидкість руху треба обирати з урахуванням погодних умов, і в жодному разі не забувати про безпечну дистанцію, оскільки саме з настанням зими «паровозиків» більшає у рази.

Також фахівці нагадують, що взимку варто планувати поїздки завчасно і враховувати технічні можливості автомобіля. Пам’ятайте, що за несприятливих умов їхати можна лише при увімкненому ближньому світлі. А паркувати авто треба таким чином, аби не створювати перешкод для руху притиральної техніки. 

ВДАІ Солом’янського району

ГУМВС України в м.Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.