Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2014

Цієї п’ятниці в управлінні Пенсійного фонду України в Солом’янському районі м. Києва відбулась відкрита нарада

Цієї п’ятниці в управлінні Пенсійного фонду України в Солом’янському районі м. Києва відбулась відкрита нарада

Цієї п’ятниці в управлінні Пенсійного фонду України в Солом’янському районі м. Києва (далі управління) відбулась відкрита нарада за участю начальника управління Папіленкової Т.О. і начальників відділів управління. Відвідати нараду могли всі бажаючі.

Для забезпечення прозорості діяльності управління Начальником управління та начальниками відділів управління проводяться відкриті наради які можуть відвідати всі бажаючі. Ось і цієї п’ятниці відбулась одна з таких нарад. На ній обговорювались питання організації заходів спрямованих на виконання протокольних доручень визначених на колегії в головному управлінні Пенсійного фонду України в м. Києві 23.10.2014р.

На нараді начальників відділів та відвідувачів було проінформовано стосовно змісту протокольних доручень Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві, а також розподілено обов’язки між начальниками відділів для забезпечення якісного виконання доручень Головного управління.

Окремо повідомляємо, що наступну відкриту нараду з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери, яка відбудеться 03.11.2014 року о 10.00 в приміщенні управління, за адресою: 03151, м. Київ, вул. Керченська 5а, к.218.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена