Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2014

Розпочинається робота щодо забезпечення діяльності постійно-діючої виставки українських товарів в м. Салоніки (Грецька Республіка)

Розпочинається робота щодо забезпечення діяльності постійно-діючої виставки українських товарів в м. Салоніки (Грецька Республіка)

Повідомляємо, що за інформацією Посольства України в Грецькій Республіці Греко-Українською торгово-промисловою палатою (GUCCI) розпочинається робота щодо забезпечення діяльності постійно-діючої виставки українських товарів в м. Салоніки (Грецька Республіка).

Виставка загальною площею 150 кв. м буде розміщена у приміщенні «Philippos Business Center» поруч з найбільшим торговельним центром «Mediterranean COSMOS» та аеропортом Македонія.

Протягом року передбачається щомісячно проводити виставки для 40-50 українських компаній, вартість участі яких становитиме близько 50 євро/місяць, що включає вартість оренди приміщення, забезпечення функціонування виставкового обладнання та роботи секретаріату.

Запрошуємо Вас взяти участь у постійно-діючій  виставці.

У разі Вашої зацікавленості щодо участі у виставкових заходах просимо звернутись до відповідальної особи Греко-Українською торгово-промисловою палатою (GUCCI) в м. Салоніки, за реквізитами Mr. Giaviss Xatziesthimiou, тел. +30-6983498284, +30-2310320094 або за електронною адресою: [email protected], сайт: www.gu-cci.gu.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена