Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2014

«Фонд Оборони Країни» та «Фонд допомоги захисникам України» закликають підтримати українських військових в зоні АТО

«Фонд Оборони Країни» та «Фонд допомоги захисникам України» закликають підтримати українських військових в зоні АТО

Україна переживає найтяжчі часи за всю історію незалежності. Сьогодні ми маємо в запеклому бою захищати те, що любимо. На Донбасі вибухають бомби та свистять кулі, а лише в декількох десятках кілометрів продовжується звичне життя. «Мир створюється війною», - казав давньоримський письменник Непот. Цим дорогоцінним спокоєм та миром кожен з нас завдячує хлопцям, які мають неабияку мужність, силу духу, патріотизм, які не шкодують себе сьогодні задля щасливого майбутнього кожного з українців завтра.

Сотні наших співвітчизників сьогодні вже стали на захист рідної землі від тероризму та сепаратизму. Це військові української армії, добровольці нацгвардії та батальйонів спеціального призначення.

Але однієї сміливості та благородних намірів військовим недостатньо, щоб вберегти своє життя та здоров’я. Найменше, що можна зробити для них сьогодні - це допомогти придбати бронежилети, каски та іншу амуніцію, медикаменти, продукти харчування.

Благодійна організація «Фонд Оборони Країни» створена для того, щоб кожен патріот зміг зробити свій внесок у становлення миру та спокою в Україні. Фонд оборони країни безпосередньо займається збором коштів та придбанням військової техніки, амуніції, медикаментів, продуктів харчування та інших необхідних речей для військових у зоні антитерористичної операції.

На сайті Фонду http://helpua.info є вся необхідна інформація щодо добровольчих батальйонів та військових частин, яким Фонд надає матеріально-технічну допомогу, а також перелік необхідних матеріалів, спорядження та медикаментів, потреба в яких є постійною.

Також прямо на сайті є можливість здійснити грошові пожертви он-лайн для допомоги військовим та добровольцям батальйонів. Щодо витрачених коштів, сайт має розділ звітності, де подана детальна інформація по витратах, яка регулярно оновлюється.

Окрім того, Фонд має сторінку в соц-мережах: https://www.facebook.com/helpuainfo/info.

Телефон гарячої лінії: 0-800-501-004

Допомагає у закупівлі ліків для поранених, оплаті лікування та їх реабілітації, зокрема із зібраних коштів виплачуватимуться компенсації родинам загиблих і Дніпропетровський «Фонд допомоги захисникам України», що вже став загальнонаціональним.

Фонд опікується пораненими на сході України бійцями і міліціонерами, а також родинами загиблих з усіх областей.

Телефон гарячої лінії Фонду: 0-800-501-004

Лише об’єднавши всі патріотичні сили України у протистоянні войовничому тероризму на сході країни ми зможемо перемогти тих, хто посягає на цілісність та незалежність нашої держави. Підтримаймо, військових разом. Ваше розуміння, підтримка та проявлений патріотизм будуть найкращим свідченням небайдужості до людей, які ціною власного життя захищають спокій України.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена