Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2014

Члени громради взяли участь у засіданні регіональної ради підприємців м.Києва

Члени громради взяли участь у засіданні регіональної ради підприємців м.Києва

21 жовтня у Колонній залі Київської міської державної адміністрації з метою налагодження ефективної співпраці з підприємцями міста, створення сприятливих умов для малого та середнього бізнесу Київським міським головою Віталієм Кличко проведено засідання регіональної ради підприємців міста Києва.

У заході взяли участь перший заступник голови  Київської міськдержадміністрації Ігор Ніконов, керівники структурних підрозділів КМДА, голова регіональної ради підприємців м.Києва Сергій Доротич та члени ради. Солом’янський район представляли заступник голови регіональної ради підприємців м.Києва  - голова громадської ради при Солом’янській райдержадміністрації Дмитро Оніщенко та члени громадської ради – підприємці Наталя Ганзевич і Віктор Кутало.

У вступному слові Віталій Кличко підкреслив необхідність підтримки підприємництва з боку столичної влади, адже якщо в Києві не буде підтримки малого та середнього бізнесу з боку влади, не буде чітких і прозорих правил для підприємництва, то не буде робочих місць, доходів до бюджету та інвестицій. Міський голова зазначив, що за показниками розвитку малого та середнього підприємництва Київ є лідером серед регіонів України: у столиці зосереджено 22% малих та середніх підприємств України, на яких зайнято понад 18% від усіх найманих працівників. «Сьогоднішня зустріч відбувається у форматі діалогу, тому нам важливо почути поради, зауваження, рекомендації, які є у бізнесу до міської влади», - сказав мер Києва.

Голова громадської ради при Солом’янській райдержадміністрації Дмитро Оніщенкоакцентував увагу на крайній необхідності налагодження діалогу між владою і підприємцями, які не лише допомагають у вирішенні питань кожного району і міста загалом, а й представляють інтереси різноманітних інститутів громадянського суспільства, в тому числі й підприємців малого і середнього бізнесу. «Наразі підприємців цікавить  прозора сплата податків та дієвість рішень Київської міської ради щодо ведення бізнесу, зокрема у сфері телекомунікації, зв’язку та інформаційних технологій», - наголосив Дмитро Оніщенко у своєму виступі. Голова спілки підприємців Солом’янського району Віктор Кутало як активний член громадської ради висловив побажання міській владі щодо максимально прозорого формування схеми розташування МАФів у діалозі з громадськістю, яка безпосередньо представляє інтереси окремого мікрорайону.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена