Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2014

16 жовтня у приміщенні архітектурного факультету КНУБА відбувся благодійний аукціон «Мистецтво – з молотка на підтримку армії»

16 жовтня у приміщенні архітектурного факультету КНУБА відбувся благодійний аукціон «Мистецтво – з молотка на підтримку армії»

16 жовтня у приміщенні архітектурного факультету Київського національного університету будівництва і архітектури відбувся благодійний аукціон «Мистецтво – з молотка на підтримку армії».

Аукціон – не перший захід, який організовують для підтримки нашої армії викладачі та студенти Київського національного університету будівництва і архітектури на підтримку військової частини А 0665 Міністерства оборони України, над якою навчальний заклад  взяв шефство.

Серед учасників благодійного аукціону були голова Солом’янської райдержадміністраціїМаксим Шкуро, ректор КНУБА Петро Куліков, заступник начальника 169 навчального центру з виховної роботи полковник Юрій Зубрицький, керівники комунальних підприємствта установ міста.

Ректор КНУБА Петро Куліков, розпочинаючи  захід, подякував присутнім за підтримку студентської ініціативи, адже кінцевий результат – це цільова допомога військовослужбовцям.

Очільник району Максим Шкуро зазначив, що Солом’янський район є найбільш мілітаризованим, адже на його території дислоковані Академія внутрішніх справ України, Національний університет оборони України, Міністерство  оборони України, Головне управління Національної гвардії України, військові частини. Солом’янці не можуть залишатися осторонь від потреб армії. Саме підприємства Солом’янського району надали потужну підтримку у вигляді техніки для бійців зони АТО, громадськість постійно передає речі та продукти харчування до східного регіону країни. Тому ініціатива КНУБА та продаж кожного лоту цього аукціону – черговий внесок на підтримку нашої армії.

Голова району як і всі учасники зробили свій особистий внесок, придбавши один з лотів аукціону.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена