КМДА Київська міська державна адміністрація


6 жовтня 2014

Урочистості у юридичному ліцеї ім. Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ

Урочистості у юридичному ліцеї ім. Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ

4-го жовтня у юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ відбулись урочистості з нагоди посвяти першокурсників у ліцеїсти.

Привітати ліцеїстів завітали голова Солом’янської районної в м. Києві державної адміністрації Максим Шкуро, ректор Національної академії внутрішніх справ генерал-майор міліції Володимир Чернєй, начальник  юридичного ліцеюВасиль Кобко, член громадської ради при  Київській міській державній адміністраціїВолодимир Бялковський, голова Наглядової ради Національної академії внутрішніх справ, радник МВС Василь Дурдинець, заступник голови профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ Ігор Шевченко, голова Спостережної Ради «Златобанка» Олена Якименко, заступник голови Синодального відділу УПЦ по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями протоієрей Віталій Приходько, особовий склад юридичного ліцею НАВС, члени ректорату та Вченої ради, почесні гості, представники МВС України, громадських організацій,  засобів масової інформації, батьки та родичі ліцеїстів. 

Урочистості розпочались із вшанування хвилиною мовчання мужності, вірності і героїзму працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службового обов’язку. Ліцеїсти і присутні у супроводі оркестру виконали Державний Гімн України, після чого командири вручили першокурсникам посвідчення ліцеїста.

По завершенні заходу керівництво ліцею запросили гостей, батьків та рідних оглянути територію ліцею.

Слід зазначити, що з 2001 року ліцей провів 14 випусків, всього закінчило ліцей 1014 ліцеїстів, серед яких 43 випускники були нагороджені за високі досягнення у навчанні золотими та срібними медалями, нині  у закладі навчається 155 осіб.  Ліцеїсти залучаються до участі у державних військово-патріотичних заходах. У 2004 році вперше батальйон ліцеїстів взяв участь у параді військ на честь 13-ої річниці Незалежності України та 67-річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників. У жовтні 2013 року ліцеїсти представляли Солом’янський район у Вахті пам’яті з нагоди 70-річчя визволення м. Києва від німецько-фашистських загарбників у Парку слави біля Вічного вогню.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.