Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2014

Відбулися урочистості з нагоди 48-ої річниці заснування спеціалізованої військової частини внутрішніх військ 3030

Відбулися урочистості з нагоди 48-ої річниці заснування спеціалізованої військової частини внутрішніх військ 3030

Нещодавно у приміщенні Палацу дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості з нагоди 48-ої річниці заснування спеціалізованої військової частини внутрішніх військ 3030, яка дислокується на території Солом’янського району. Створена для боротьби зі злочинністю столична частина з охорони громадського порядку пройшла певний історичний шлях досягнень, виховала не одне покоління справжніх захисників Вітчизни, а завдяки спеціальному батальйону Почесної варти стала візитною карткою всієї Національної гвардії України. Сьогодні військовослужбовці частини гідно несуть службу в місцях проведення антитерористичної операції на сході країни.

Привітати військослужбовців бригади завітали народний депутат України Дмитро Андрієвський, голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Шкуро, представники Північного оперативно-територіального управління Національної гвардії України, Головного Управління МВС України, представники районних відділів та спеціальних полків МВС в місті Києві, командири частин Київського гарнізону Національної гвардії, Української православної Церкви, ветерани військ.

«Головне – це встановлення миру в нашій країні», акцентував увагу політик Дмитро Андрієвський, щиро вітаючи військовослужбовців та дякуючи їм за збереження громадського спокою і порядку на вулицях, проспектах, площах не лише нашого району, а й всієї столиці.

Голова району Максим Шкуро також подякував службовому складу військової частини в особі її командира, полковника Володимира Шелефоста, за багаторічну співпрацю та побажав успіхів у службі на благо Вітчизни.

По завершенню офіційної частини заходу народний художній колектив ансамблю класичного танцю «Дивертисмент» Палацу дитячої та юнацької творчості та артисти Державного академічного ансамблю пісні і танцю МВС України всім присутнім презентували чудову концертну програму.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена