Головна  →  Новини  →  16 жовтня 2013

Максим Луцький зустрівся з працівниками територіального центру соціального обслуговування Солом’янського району

Максим Луцький зустрівся з працівниками територіального центру соціального обслуговування Солом’янського району

Голова Солом’янського району відвідав територіальний центр соціального обслуговування Солом’янського району, на обліку якого перебуває більше чотирьох тисяч самотніх пенсіонерів та інвалідів Солом’янки.

Під час робочого візиту, згідно соціальним  ініціативам Президента України щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки, Максим Луцький зустрівся з працівниками територіального центру. Директор закладу Галина Вітавська розповіла про свою роботу та основні питання, з якими до них звертаються:

«Щоденно територіальний центр відвідують люди, які потребують не лише матеріальної допомоги, а і спілкування, уваги. З 1 жовтня 2010 року на базі нашого центру відкрився Університет третього віку, куди з великим задоволенням ходять і наші підопічні. Декупаж, лекції на різноманітні теми, юридичні консультації, бальні  танці – це ті цікаві послуги, які користуються найбільшим попитом у відвідувачів», - розповіла керівник центру.

Максима Луцького цікавила думка не лише працівників та керівників Центру, але й їхніх підопічних. Зокрема, поспілкувався зі Світланою Івановою, яка розповіла про якість роботи та послуги, які надає центр.

Заслухавши доповіді, очільник району подякував кожному зі співробітників Центру за те, що вони підтримують та допомагають жителям Солом’янки, а також привітав соціальних працівників з їх професійним святом.

«Це дуже важлива та відповідальна робота – допомагати тим, хто потрапив в біду, піклуватися про наших батьків-ветеранів, про самотніх пенсіонерів та інвалідів. Я розумію, що кожного дня ви несете на собі тягар чужих бід, і я вам вдячний за це. День соціального працівника – це день, коли відзначаються великі люди, люди, що не просять визнання, а щиро піклуються про тих, кому більше нікому допомогти. Ви маєте всі причини пишатися собою. Спасибі за вашу роботу, та зі святом вас!», - привітав працівників Максим Луцький.

В територіальному центрі соціального обслуговування населення Солом’янського району працює 196 осіб, в тому числі 108 соціальних робітників. День працівника соціальної сфери запроваджено в Україні Указом Президента України 13 квітня 1999 року та відзначається щорічно в першу неділю листопада. Цього року урочиста дата припадає на 3 листопада.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена