КМДА Київська міська державна адміністрація


17 вересня 2014

Відбулось засідання Ради директорів промислових та науково-дослідних підприємств району

Відбулось засідання Ради директорів промислових та науково-дослідних підприємств району

16 вересня у приміщенні Солом’янської райдержадміністрації відбулось засідання ради директорів промислових та  науково - дослідних підприємств Солом’янського району міста Києва за участю народного депутата України Дмитра Андрієвського, депутатів Київської міської ради, керівництва району, представників територіальних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та Київської міської державної адміністрації.

Розпочинаючи засідання ради, голова Солом’янської райдержадміністрації Максим Шкуроакцентував увагу на нинішній стан розвитку промисловості району та загалом міста. «Для української продукції внутрішній ринок дуже обмежений, штучні бар’єри заважають подальшому розвитку промисловості, відсутній державний протекціонізм по відношенню до вітчизняного товаровиробника»,  -  наголосив Максим Шкуро.

Народний депутат України Дмитро Андрієвський у своєму вітальному слові зауважив, що готовий вислухати проблемні питання кожного керівника підприємства та оперативно на вищому державному рівні їх вирішувати. «Стабільна робота кожного, навіть невеликого підприємства  забезпечить стабільність розвитку нашого району», - сказав Дмитро Андрієвський. А питань під час засідання ради було розглянуто чимало, зокрема щодо роботи промислового комплексу Солом’янського району м. Києва у I півріччі 2014 року та завдання на осінньо-зимовий період 2014-2015 років; про роль промислових підприємств, установ та організацій району у виконанні заходів часткової мобілізації та про підготовку до проведення позачергових виборів до Верховної Ради України у Солом’янському районі м. Києва 26 жовтня 2014 року.

Голова правління ВАТ «Меридіан», голова ради директорів промислових та науково - дослідних підприємств Солом’янського району В’ячеслав Проценко звернувся до присутніх зі словами консолідації максимально всіх зусиль та потужностей підприємств району в такий складний  для держави період. Під час обговорення керівники промислових підприємств та науково-дослідницького комплексу району висловлювали пропозиції  щодо вжиття спільно з депутатським корпусом та керівництвом району заходів для безперебійного постачання газом котелень кожного підприємства, режимного використання електроенергії в осінньо-зимовий період тощо. За результатами засідання напрацьовані  відповідні рішення для подальшої їх реалізації найближчим часом.

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.