Головна  →  Новини  →  15 вересня 2014

Діти з Донецької Макіївки за допомогою міліції Солом’янського району Києва відвідали Національний музей авіації

Діти з Донецької Макіївки за допомогою міліції Солом’янського району Києва відвідали Національний музей авіації

Керівники Солом’янського райуправління столичної міліції та Національного авіаційного університету під час чергової робочої зустрічі домовилися здійснити посильну допомогу біженцям з охопленого війною Донбасу.

Оскільки при НАУ є дуже цікавий музей авіації, вирішили, що відділ кримінальної міліції у справах дітей організує групу дітлахів, а університет безкоштовно проведе екскурсію у музеї під відкритим небом. Відповідна служба у ГУМВС України в місті Києві допомогла з організацією.

Не дивлячись на те, що сонячна погода змінилася на прохолодну, малюки з радістю прибули на зустріч. Як розповіли їхні батьки, приїхали вони з Макіївки близько місяця тому: «У той час здавалося, що війна добігає кінця, що ми скоро будемо святкувати перемогу, й тому дорослі вважали, що їдуть лише на кілька тижнів. На жаль, не сталося так як хотілося».

Екскурсія, проведена представниками музею, дуже вразила відвідувачів: захоплююча розповідь про історію повітряного флоту нашої держави, доповнена можливістю зблизька роздивитися справжні літаки та гвинтокрили, посидіти за штурвалом, пройтися по салону авіалайнера. На кілька годин мешканці Донеччини зовсім забули про сум і поринули у цікавий світ авіації.

А наостанок у кав’ярні біля музею екскурсантів напоїли гарячим чаєм з печивом, пригостили морозивом й подарували для всіх цілий пакунок яблук з власного саду. Адже головне для всіх нас – посмішки щасливих дітей.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена