Головна  →  Новини  →  15 вересня 2014

Громадські діячі порушили «тет-а-тет» крадія з автомобіля

Громадські діячі порушили «тет-а-тет» крадія з автомобіля

Зловмисник думав, що знаходиться на вулиці один-на-один з бажаним навігатором, який хазяїн залишив на ніч у салоні припаркованого на узбіччі автомобіля. Бійці громадського обєднання «Соломянська варта» затримали крадія та передали його в руки міліціонерам.

Близько 3 ночі місцевий наркоман прогулювався вулицями Солом’янського району разом з подругою. Дівчина на кілька хвилин затрималася у будинку на вул. Курський. Чоловік не став просто чекати під зорям з думками про кохану, адже йому «в око впав» навігатор, залишений у автомобілі. Транспорт стояв просто на вулиці, при наближені сигналізація не спрацювала.

Підіймаючи з землі камінь, щоб розбити скло дверцят, зловмисник вже рахував, скільки грошей отримає за крадену річ.

Звук розбитого скла привернув увагу громадських патрульних. Організація допомагає правоохоронцям зберігати спокій у столиці протягом півріччя, і чоловіки добре знали, що робити у такій ситуації.

Злодій спочатку заховався за машиною, згодом, коли зрозумів, що його викрили, спробував втекти, викинувши дорогою викрадений навігатор. Але вартові не дали йому зникнути. За кілька хвилин на місце події прибув наряд патрульної служби міліції. Підозрюваного доставили до райуправління.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частинами 1 та 2 статті 185 КК України «Крадіжка». На цей час доведено 4 епізоди його злочинної діяльності. Всі поцуплені з автомобілів речі зловмисник чи здавав у ломбард, чи продавав випадковим знайомим. Він перевіряється на причетність до скоєння подібних злочинів.

Шановні громадяни. Викрадення речей з автомобілів – доволі поширений злочин у столиці. Більшість транспортних засобів залишають на ніч просто на вулиці, без охорони, без сигналізації. І цим користуються злодії. Особливо ви наражаєте на небезпеку свою машину, якщо в салоні залишаєте речі. Для злодія це як «яблуко на блюдці». Крадій, який вийшов на вулицю у своїх справах і не мав наміру скоювати злочин, нізащо не пройде повз, розіб’є скло автомобіля та викраде ваше майно.

Бережіть своє добро.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена