КМДА Київська міська державна адміністрація


1 вересня 2014

18.09.2014 у спеціально обладнаному медичному автотранспорті усі бажаючи зможуть безкоштовно обстежитися на ВІЛ-інфекцію

18.09.2014 у спеціально обладнаному медичному автотранспорті усі бажаючи зможуть безкоштовно обстежитися на ВІЛ-інфекцію

18.09.2014 з 18.00 до 22.00 у спеціально обладнаному медичному автотранспорті за адресою: м. Київ, вул. Борщагівська,126 усі бажаючи зможуть безкоштовно обстежитися на ВІЛ-інфекцію.

Київський міський центр профілактики та боротьби зі СНІДом Київської міської клінічної лікарні №5 у співпраці з Київським центром соціальних служб для сім ї, дітей та молоди за фінансової підтримки міжнародної організації АНІ (AIDS Healthcare Foundation) планують провести загальноміські акції з метою інформування мешканців столиці щодо проблем ВІЛ/СНІДу, профілактики та своєчасного доступу до лікування ВІЛ-інфікованих, а також привернення уваги влади до соціального захисту ВІЛ-інфікованих.

Під час проведення заходів планується провести безкоштовне обстеження на ВІЛ-інфекцію за допомогою швидких тестів. Надання консультативних послуг відбуватиметься підготовленими спеціалістами. Анонімно та конфіденційно кожен зможе оцінити свій індивідуальний ризик, визначити свій ВІЛ-статус та ознайомитися із засобами зменшення ризику інфікування ВІЛ, отримати інформацію щодо безпечних чи небезпечних сексуальних практик, що буде сприяти подальшому збереженню здоров’я.

 

Управління охорони здоров’я

Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.