КМДА Київська міська державна адміністрація


1 вересня 2014

1 вересня з нагоди Дня знань у навчальних закладах Солом’янського району відбулись святкові урочистості

1 вересня з нагоди Дня знань у навчальних закладах Солом’янського району відбулись святкові урочистості

1 вересня з нагоди Дня знань у навчальних закладах Солом’янського району відбулись святкові урочистості. Сотні учнів цього дня з квітами прийшли до рідної  школи, аби привітати вчителів та один одного зі cвятом Першого дзвоника.

На святкування до району завітав голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко. Він відвідав школу №69, яку свого часу сам закінчував.  Мер столиці підкреслив, що сьогодні, як ніколи, важливе мирне небо над головою. І зазначив, що від того, наскільки розумними, освіченими і патріотичним виростуть сучасні діти, залежатиме майбутнє країни.

«Найважливішим кроком для вашої реалізації у майбутньому є гарне навчання й ті знання, які ви будете отримувати у школі. Я бажаю вам наполегливості у навчанні, гарних оцінок, успіху і перемог. І пам’ятайте – кожна мрія стане реальністю, якщо ви цього хочете», – сказав Віталій Кличко.

До привітань долучився й голова Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації Максим Шкуро, який побажав учням плідного навчального року та віри у свої сили. 

Фотогалерея



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.