Головна  →  Новини  →  15 липня 2014

Духовенство Солом’янського району провели молебень за мир в Україні

Духовенство Солом’янського району провели молебень за мир в Україні

12 липня  у день пам’яті святих апостолів Петра і Павла, за богословінням митрополита Черновецького та Буковинського Онуфрія та у рамках виконання рішення Священного Синоду Української Православної Церкви  щодо збору коштів для гуманітарної допомоги мирним жителям та постраждалим під час подій у Донецькій і Луганській областях в Солом’янському благочинні міста Києва відбувся молебень за мир в Україні.

Захід відбувся на території парку  ім. Островського біля храму на честь Преображення Господнього. Очолив молебень управляючий Південним Київським вікаріатством, єпископ Васильківський Миколай у співслужінні благочинного Солом’янського району протоієрея Ярослава Шовкеника, настоятеля храму Преображення Господнього протоієрея Сергія Дегтярьова і духовенства міста Києва.

Преосвященний Владика закликав прихожан у цей складний для країни час не бути байдужими до тих, хто потребує допомоги,  та  молитися за мир в Україні.

Після молебню відбувся благочинний концерт, у рамках якого було проходили різноманітні розважальні заходи для дітей та дорослих, ярмарок, вікторини та атракціони, частування солодощами та квасом, косоплетіння та інші майстер-класи. 

 Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена